Iu kërkon meshkujve seks në mes të rrugës, reagimet e tyre janë të pabesueshme!

Për të bërë një eksperiment social, Andrea Wendel i ndali 100 njerëz të rastësishëm në rrugë dhe i pyeti nëse do të dëshironin të bënin seks me të. Ky eksperiment u inspirua nga videoja e vitit 2013, e mbajtur nga i njëjti kanal në YouTube, që tregonte një burrë duke i pyetur 100 femra për të bërë seks me të.

LEXO EDHE:  Llotaria Amerikane, si do të dalin fituesit?

Përderisa ai mori zero përgjigje “po”, Andrea ishte dukshëm më e suksesshme, pasi 30 meshkuj pranuan që të bënin seks me të, Pjesa tjetër e 70 meshkujve përbëhej nga të atillë që nuk ishin të sigurt dhe të tjerëve që thanë “jo, jam mirë faleminderit”. Shikojeni videon

Kliko per me shume info

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here