Kjo urë e pabesueshme “zhytet” në mes Danimarkës dhe Suedisë

Kliko per me shume info

uraaNëse ju nuk e keni humbur orën e gjeografisë në shkollë, atëherë ndoshta ju kujtohet se Danimarka dhe Suedia janë të ndara nga një rrip i ngushtë i ujit.

Natyrisht, në hartë mund të duket e ngushtë, por në të vërtetë është 16 kilometra i gjerë. Në të kaluarën, danezët dhe suedezët kanë përshkruar këtë distancë duke përdorur trageted, por udhëtimi iu mori një kohë të gjatë.

Kliko per me shume info

Vendimi është marrë për të ndërtuar një urë – një që është me të vërtetë unike. Edhe njëherë, ne ju sjellim fotografi të cilat ju bindin se arkitektët janë me të vërtetë inteligjentë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.