Bëjini update whatsapp-it, risitë e reja do t’ju mahnisin

whatsappWhatsapp ka bërë një update të ri, i cili mund të përdoret në bisedat e grupeve ose në ato personale.
Rrjeti sociale sapo futi në përdorim një sërë vetish të kamerës me të cilat njerëzit mund të argëtohen.
Ato përfshijnë mjete që ju lejojnë të vizatoni tek fotot para se t’ia dërgoni dikujt dhe gjithashtu të shtoni emoji tek to.
Përditësimi i ri gjithashtu përfshinë dhe një mënyrë të re për të shtuar njerëz në biseda, duke ndihmuar kështu këdo që përdor Whatsappin për të organizuar gjithçka.

Vetitë e reja të kamerës ishin lançuar edhe më parë dhe punojnë me një ngjashmëri të pabesueshme si filtrat e rrjetit social Snapchat.

Kliko per me shume info

Përveç mënyrave për të pikturuar, kamerat e përparme kanë një blic, i cili përdor dritën dhe gjithashtu aftësinë për t’u futur dhe për të zmadhuar me një gisht foton dhe vetinë e saj dhe për të ndryshuar kamerat nga e pasmja tek e përparmja dhe anasjelltas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here