Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi nënshkruan Ligjin për Trepçën

Kliko per me shume info

hashim-thaci16Presidenti i vendit Hashim Thaçi pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, ka nënshkruar Ligjin për Treççën

Më poshtë postimi i Thaçit në Facebook:

Kliko per me shume info

Sapo nënshkrova Ligjin për Trepçën, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese.

Kosova është vendburim i minierave e mineraleve të shumta, por Trepça si pasuri nacionale vazhdon të mbetet e rëndësisë strategjike për ne.

Ligji i ri mundëson ristrukturimin e Trepçës dhe është në funksion të ngritjes së mirëqenies sociale për banorët e asaj ane dhe tërë Kosovës.

Minatorëve u jemi përgjithmonë mirënjohës, sepse me punën dhe sakrificën e tyre e mbajtën gjallë këtë gjigant të ekonomisë sonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.