Prezantohet super-motori i së ardhmes

Kliko per me shume info

motori-bmwPrezantohet “motori i së ardhmes” i cili duket se do te jetë aq i sigurt sa shoferët mund t’i japin pa helmetë por duke mos vënë në rrezik jetën e tyre”, thotë krijuesi i tij BMW.

Krijuesi gjerman i makinave lancoi Motorrad Vision Next 100, një prototip të cilin kompania e zbuloi për 100 vjetorin e krijimit të saj.

Kliko per me shume info

“Motori ka një aftësi që kur rrotat ndalojnë, vetë-balancohet, duke mos i vënë në rrezik shoferët dhe kështu që ata nuk do kenë nevojë për helmetë”, tha Edgar Heinrich, krijuesi i motorit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.