Studimet shokojnë, njerëzit me këto profesione priren të tradhtojnë më shumë

UntitledNëse jeni duke kërkuar për një partner që nuk do t’ju tradhtojë kur nuk jeni në shtëpi, atëherë duhet të keni pak kujdes me anën profesionale të partnerit.
Vendet moderne të punës janë të mbushura me drama, thashetheme dhe afera të zemrës. Prandaj, një anketim i ri ka kërkuar nga 5,658 gra të tregojnë për profesionet më kurorëshkelëse, transmeton Telegrafi.

Në fillim të listës gjenden personat e punësuar në banka dhe shitblerësit e aksioneve.
Këto janë profesionet ku partnerët tradhtojnë më së shumti, sipas renditjes:
– Profesionet financiare (personat e punësuar në banka, shitblerësit e aksioneve, analistat etj.)
– Profesioni i aviacionit (pilotët, stjuardesat etj.)
– Profesioni i shëndetësisë (doktorët dhe infermieret)
– Bizneset (drejtorët, menaxherët dhe sekretaret)
– Sportistët (atletët, trajnerët etj.)
– Artistët (këngëtarët, modelet, aktorët, fotografët etj.)
– Industria e jetës së natës (DJ-ët, vallëzuesit dhe kamerierët)
– Personat e profesionit ligjor (avokatët, sekretaret, gjyqtarët, prokurorët etj.)
– Profesioni i komunikimit (gazetarët, zyrtarët e marrëdhënieve publike etj.)
/Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.