Seks para Universitetit, kjo skenë e pazakontë “thyen” rrjetin!

Kliko per me shume info

Një çift është regjistruar duke kryer marrëdhënie seksuale para hyrjes së Universiteti të Barcelonës në mesditë.

Një student i vitit të parë ishte duke nxituar për në mësim, kur u përball me këtë skenë të pazakontë.

Kliko per me shume info

Çifti kishte zgjedhur ambientin para hyrjes në bibliotekën e Departamentit të Komunikimit dhe stafi nuk mendoi dy herë, duke njoftuar menjëherë Policinë lokale.

Kjo nuk është hera e parë që një çift kryen marrëdhënie seksuale në rrugët e Barcelonës, pasi edhe në muajin prill u regjistrua një skenë e ngjashme.

https://youtu.be/rN_kbD_HAdI

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here