Stërvitja shqiptaro-amerikane, “çlirohen” pengjet në Tiranë

Kliko per me shume info

renea2016Në përfundim të stërvitjes 3-javore, batalioni special i Forcave të Armatosura, reparti special i Policisë së Shteit, RENEA dhe forcat speciale amerikane që udhëhoqen trajnimin, zhvilluan një demonstrim në sheshin Nënë Tereza, në godinën e Akademinsë së Arteve.

Në një situatë hipotetike, në këtë godinë ku zhvillohej një aktivitet kulturor, ishin marrë peng disa persona, lirimi i të cilëve erdhi pas ndërhyrjes së forcave speciale, ndërkohë që u neutralizuan edhe keqbërësit.

Kliko per me shume info

Stërvjtja dhe demonstrimi vijnë pas ngjarjeve dhe situatave më të fundit në rajon.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here