Shpëtoni nga flokët e yndyrshëm, ndiqni këto këshilla

UntitledShumë prej nesh vuajmë për shkak se kemi flokë të yndyrëshme. Sapo bëjmë dudh pas disa orësh shohim që flokët tona kanë lëshuar përsëri yndyrë. Kjo nuk ndodh vetëm te femrat por edhe të meshkujt. Sot po iu japim disa këshilla si të shpëtoni për një kohë më të gjatë nga yndyra.
Pikësëpari mos i prekni flokët- prekja e shpeshtë osa krerja pa limit sjell që flokët tuaja të lëshojnë mv shpejt yndyrën. Mos e bëni këtë veprim dhe do shikoni që yndyra del më vonë.
Mënyra e dytë për të shpëtuar nga yndyra është lamtumira me ujşn e nxehtë- nëse i lani me ujë të nxehtë thahet lëkura juaj dhe ka nevojë më shpejt për yndyrën. Prandaj më mirë lajini flokët me ujë të vakët.

Një tjetër mënyrë është përdorimi i shampos me krem- Vlen të theksojmë se është e rëndësishme që të zgjidhni shampon në bazë të flokëve tuaj. Por shampo me krem e mban yndyrën më larg se sa një shampo normale.
Një tjetër mënyrë tjetër është mos përdorni shpesh ngjyra për flokët- ngjyra shkon deri në lëkurë dhe bëhet shkaktar që yndyra të dalë më shpesh.
Kurse mënyra më e fundit është ushqimi i kujdesshëm- qëndroni larg ushqimeve që janë shumë me yndyrë. Sidomos ushqimet e tipit fast food

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.