Shokuese, UFO-t një mesazh për njerëzit (Video)

UntitledPamjet e mëposhtme tregojnë momentin kur janë filmuar disa drita misterioze në qiell, të cilat pretendohet se u përkasin anijeve aliene.
Që prej datës 15 tetor, kur në internet u postua një video e realizuar në qiellin e Charlotte të Karolinës së Veriut, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shumë prej atyre që janë në kërkim të provave se alienët ekzistojnë, pretendojnë se kjo është një një e tillë. Pamjet tregojnë një rreth 10 drita që lëvizin në mënyrë të çrregullt dhe pulsojnë në errësirë. Pasi kanë parë videon në “Youtube”, shumë pretendojnë se jashtëtokësorët po përpiqen të komunikojnë me ne.

https://youtu.be/YE7pw9aU_k8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here