Foto/ Çfarë i ka ndodhur rrugës te Kepi i Rodonit?

kepi-rodonitNjë shembje masive e rrugës ka ndodhur dje në afërsi të Kepit të Rodonit.

Kjo foto, ku shfaqet një gropë e stërmadhe në mes të rrugës, është postuar nga udhëtarët në rrjetet sociale.
Shembja e rrugës e ka bërë të pamundur qarkullimin e automjeteve në këtë zonë. Kepi i Rodonit është një rrip toke në formë gadishulli që gjendet 40 km nga aeroporti i Rinasit dhe është bërë i aksesueshëm vitet e fundit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.