Ja cili është rrjeti social zyrtarisht në krizë

Kliko per me shume info

twitter2016Twitter është duke planifikuar për të zvogëluar numërin e punëtorëve Duke mos arritur të shesë veten, rrjeti social Twitter është duke planifikuar për të zvogëluar rreth 8 për qind të fuqisë punëtore të saj.

Twitter mund të largojë rreth 300 njerëz nga puna, të njëjtën përqindje që bëri vitin e kaluar, kur bashkë-themeluesi i kompanisë, Jack Dorsey mori detyrën e shefit ekzekutiv, thuhet sipas njerëzve të njohur me këtë çështje.

Kliko per me shume info

Planifikimi që po bëhen për shkurtime të numërit të punëtorëve është ende në fazë të hershme dhe numri mund të ndryshojë.

Një njoftim në lidhje me reduktimin e vendeve të punës mund të vijë para se Twitter t’i publikojë rezultatet e saj për të ardhurat e tremujorit të tretë. Në Twitter nuk pranuan të komentojnë për këtë çështje, raporton Bloomberg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.