I riu bën “rrëmujë” qendrën tregtare, shkakton 5 mijë euro dëm

televizorNjë klient, i cili ka hyrë në një dyqan pajisjesh elektronike në Kornuell të Britanisë së Madhe ka shkaktuar një rrëmujë të madhe.
Në momentin që ai po qëndronte përpara stendës, duke parë disa televizorë, humbet ekuilibrin dhe e rrëzon njërin prej tyre bashkë me televizorin tjetër që qëndronte ngjitur.

Si të mos mjaftonte, rrëzon më pas dhe 2 televizorë të tjerë duke shkaktuar në total, më shumë se 5 mijë euro dëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.