Rita Ora nusë në Kosovë apo… ? (Foto)

UntitledRita Ora shumë e fokusuar në karrierën e saj duket se ka menduar pak dhe për jetën personale. Të paktë kështu tregon ajo në rrjetin e saj Instagram.
“Po do të martohem me ty”, ishte përgjigjia e Ritës për Nick” Grimshaë.
Bëhet fjalë për prezantuesin në radion BBC. Britaniku është 32-vjeçar dhe së fundi ka qenë moderator i Breakfast Shoë të radio publike britanike.
Vjen prej qytetit të Manchesterit ndërsa aktualisht jeton në Londër.
Nicku ka punuar edhe në Channel 4 dhe për emision e këtij televizioni, Chart Shoë. Në vitin 2015 ishte edhe një prej gjyqtarëve të X Factor britanik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.