Reshjet e shiut, gati gjysma e Lezhes nen uje

shkoder-permbytjeMinistria e Bujqesise informon se ne Qarkun Lezhe gjate oreve te fundit kane rene 72 mm shi, ne Zadrime 42 mm. 40% e qytetit nen uje. Ne Spiten dhe Tresh, qe jane depresive, rreth 50 ha.

Ne Kolsh rreth 40 ha me uje ne siperfaqe. Ketu 2 shtepi nen uje.. Ne Kurbin, rreth 30, akoma pa u larguar uji. Dr e Pwrgjitshme ne MBZHRAU informon se ka pasur reshje te medha gjate nates qe kane krijuar permbytje te vogla ne zonen urbane.

Kliko per me shume info

Hidrovoret punojne me lapacitet te plote. Bordi i Kullimit po nderhyn me ekskavatore ne grykat e kanaleve kullues per te shpejtuar percjelljen e shpejte te ujrave

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.