Qani teksa shihni filma? Ja çfarë njeriu jeni!

Kliko per me shume info

filma-qaniEkzistojnë shumë njerëz që teksa shikojnë filma, lexojnë libra, apo edhe kur dëgjojnë muzikë, ata qajnë!

Në varësi të nivelit hormonal të momentit ata përloten aq shumë deri sa qajnë. Këta njerëz kanë diçka që jo të gjithë e kanë, janë empatikë. Këta janë gjithmonë njerëz specialë.

Kliko per me shume info

Ka disa të tjerë që janë narcistë, ose sociopat dhe e kalojnë gjithë jetën duke menduar vetëm për veten, duke mos ecur asnjëherë me këpucët e tjetrit. Këta të fundit nuk ndjejnë dashuri për të tjerët.

Nëse qani mos u shqetësoni, nuk jeni të dobët. Njerëzit që qajnë janë më të fortët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.