Prindërit bëjnë tatuazh vizatimet e vogëlushëve të tyre, ja rezultatet

Kliko per me shume info

tatuazhShumica e prindërve i ngjisin pikturat e vogëlushëve të tyre në frigorifer, por këta e kanë tejkaluar këtë masë dhe i kanë bërë tatuazh në lëkurë vizatimet e tyre.
Duke filluar nga shënimet plot me dashuri e deri tek figurat e kafshëve të ndryshme, tatuazhet e prindërve tregojnë ilustrime të të gjitha llojeve dhe masave.

39840EB500000578-3851612-image-a-77_1476881732120
Kjo çmenduri ka pjesëtarë nga e gjithë bota po kryesisht ishin prindërit australianë, që kanë “kryeveprat” e fëmijëve të tyre në trup.
Ato janë të shkëlqyera në madhësi dhe detaje, disa prej tyre kanë ngjyra vibrante me detaje ndërsa të tjera dizajno më të thjeshta.

Kliko per me shume info

Por në këtë gjë nuk janë përfshirë vetëm prindërit, por dhe personat të cilët kanë nipa dhe mbesa.
“I kërkova mbesës dhe nipit tim të më pikturonte diçka që unë mund ta bëja tatuazh dhe ky ishte produkti final”, tha Lurid Studios, një përdorues i rrjetit social instagram.

39840F1C00000578-3851612-image-a-76_1476881731921

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.