Policja në Elbasan kapet mat! Kush është ai që luan me vithet e saj?

Dy policë janë filmuar teksa luajnë me njëri-tjetrin gjatë orarit të punës. Videoja është xhiruar në zonën e Unazës, në qytetin e Elbasanit.

Kliko per me shume info

Ajo që duket qartë, është policja, e cila del nga një makinë e zakontë, ndërsa dikush tjetër, që sipas mesazhdërguesit është një polic, e prek në fundshpinë dhe e godet lehtë disa herë.
Nuk jemi të sigurt nëse brenda në makinë ndodhet një tjetër punonjës policie apo ndonjë njeri i zakonshëm, por nëse kjo police është në orar të punës parashikohet që të rrijë në rrugë dhe të kujdeset për lëvizjen e automjeteve apo të bëjë gili-vili e lojëra me kolegët apo makinat që kalojnë?

JOQ/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.