“Të shtrij në tokë, të tërheq zvarrë …”! Polici “i fortë” terrorizon qytetarin!

Kliko per me shume info

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar nga një qytetar, i cili është përballur me sjelljen e paprecedentë të një polici. Ky i fundit bërtiste si të ishte “i forti” i vendit, jashtë çdo sjelljeje njerëzore.

E gjithë ngjarja është filmuar me celular nga një femër që shoqëronte në makinë drejtuesin e mjetit. Ky i fundit tregon se makina e policisë ishte fshehur pas një tabele në një kthesë dhe ai për të mos e goditur bëri një frenim të fortë dhe më pas e parakaloi. Patrulla e ndoqi nga pas dhe i vendosi gjobë për parakalim të gabuar.

Kliko per me shume info

Por, sjellja e njërit prej policive rëndoi më keq situatën, i cili i bërtiste se do ta shtrinte në tokë ta arrestonte, madje e kërcënoi që të takoheshin edhe vetëm për të sqaruar situatën.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.