Dëshironi përgjigje pozitive nga ajo? Ja një si të veproni… mënyra do t’ju shokojë

RelationshipenrichmentforcouplesretreatsËshtë disi e cuditshme kur e thua, por realisht funskionon. PËr të propozuar një femër dhe për të marrë një përgjigje positive, besoni apo jo, nuk është te sharmi, stili, tregimi juaj, por te prognoza e motit. Ajo është përgjegjëse për suksesin te femrat. Të paktën kështu tregon studimi i bërë nga revista “Psychology Today në Francë, ku një djalosh u ofrohej femrave me qëllim që të merrte numrin e telefonit. Ai kuturu u ofrohej femrave gjatë disa ditëve dhe i regjistronte rezultatet. Disa nga ato ditë kanë qenë me vranësira, ndërsa disa dukshëm me diell.
Ky djaloshi ka regjistruar që ka qenë shumë më i suksesshëm gjatë ditëveme diell.
Ato ditë kur rrezonte dielli njerëzit ishin më optimistë, më në humor dhe më të shoqërueshëm, andaj vetvetiu edhe më të hapur edhe për njohje të reja.

Pra, sipas këtij studimi, femrave duhet t’u afrohesh bindshëm kur ështëkohë e bukur, sepse atëherë janë të gatshme për romancë të re.
Meshkuj, bëhuni të ngrohtë dhe të këndshëm sikur dielli dhe ajo do të jetë juaja.
Kur mendoni më mirë, nuk është për t’u habitur që të gjithë jetojmë për verën dhe për dashurinë e krisur verore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.