Përdhunoi vajzën e tij për 4 vitë më radhë, deklaron para gjykatës se nuk është penduar

UntitledRegjistrohet dhe një rast tjetër incesti. Këtë herë bëhet fjalë për një amerikan 41-vjeçar i cili u dënua me 1503 vjet burg për përdhunimin e vajzës së tij adoleshente. Babai akuzohet se përdhunoi tre herë vajzën e tij në periudhën 2009-2013. Gjykatësi e ka quajtur njeriu në fjalë “ një rrezik të madh për shoqërinë. Babai përdhunues nuk shfaqi as një lloj pendese në gjykatë për çfarë bëri, madje i drejtoi dhe gishtin vajzës në gjykatë, duke e kritikuar për sjelljen e saj. Vajza adoleshente në atë periudhë u përdhunua dhe më përpara nga një mik i familjes. Babai, kur e mori vesh këtë gjë, në vend që ta denonconte aktin e kryer dhe të mbronte vajzën, e transformoi në pronë të tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.