Përdorues bëni kujdes! Një virus po sulmon pajisjet iPhone

iphone88Kohët e fundit të gjithë përdoruesit e iPhone janë përballur me një mesazh të pazakontë në telefonin e tyre, ku shkruhet se ID-ja e pajisjes tuaj iPhone do të skadojë.

Ky mesazh nuk është gjë tjetër veçse një virus. Shumë përdorues të iPhone kanë filluar të ankohen për virusin në formë mesazhi, i cili kërkon nga ata të klikojnë mbi një link. Përmes këtij linku dikush tenton të vjedhë llogarinë tuaj dhe fjalëkalimin.

Apple asnjëherë nuk ka kontaktuar me përdoruesit për t’u treguar se llogaria e tyre do të skadojë. Nëse pranoni një mesazh të tillë, injorojeni duke mos klikuar në të.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Kujdes me këtë shtojcë në Google Chrome, është virus

Kërkuesit e sigurisë kanë zbuluar një virus të ri i cili po ...