Zbuloni se kush janë pas numrave privatë që ju telefonojnë pafund (Video)

Kliko per me shume info

UntitledJemi në epokën e teknologjisë së avancuar. Të gjithë jemi prekur nga maniakët e të telefonuarit me privat, duke iu bezdisur. Por, kjo teknologji e avancuar ka shpikur marrjen në privat, dhe zbulimin e saj. Si fillim duhet të shkoni tek paneli “Setings”, më pas duhet të selektoni opsionin “About Phone”, përzgjidhni opsioni “Status” dhe nëse do të shikoni opsionin “My phone number” e cila thotë “Unknoën” ju duhet të ndiqni këto hapa.

Shkruani kodin *121*9# dhe më pas shtypni butonin e telefonatës që ky kod të aprovohet, në momentin që do t’ju shfaqet në celularin tuaj mesazhi “USSD code running and MMI complete” ju duhet të përsërisni edhe një herë proçesin e kodit dhe më pas ju do të keni mundësi të shikoni se kush ju telefonon me numë privat.

Kliko per me shume info

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here