Nudo në alpet e Zvicrës, pozat e femrave çmendin internetin (Foto)

Kliko per me shume info

UntitledPërfudnohet dhe kalendari i fermerëve zvicerianë. Foto në alpet e Zvicrës tashmë është bërë një traditë në ëtë vend, ku janë 13 foto në mes të luginave dhe majave alpine, që tregojnë vajza shumë të bukura, që punojnë në sektorin e bujqësisë ose janë pronare të një ferme. Por, jo vetëm! Në këto alpe, janë disa femra të cilat pozojnë nudo. Të vendosura mbi një shkëmb, ose pranë një burimi që rrjedh, të ulura në mes të dëborës, ose mbi një lisharëse në mes të lëndinës, në poza seksi, fiziku i çdonjërës prej tyre bën diferencën. Me gjoks nudo dhe të pasmet të plan të parë, bukuroshet cmendin internetin dhe zvicerianët. Protagonistet e kalendarit 2017 janë Carmen Flueeler, Janine Ruegg, Fanienne Schadegg, Afra Violetti, Alexandra Iseli, Sandy Michaud Zora Lehmann, Cornelia Schenk, Lilian Durrer, Alice Gilliand, Marianne Affolter, Sandra Tuttobene dhe Alexandra Weber.

 

Kliko per me shume info

  

   

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.