Ngjarje e papritur në divorcin mes Angelina Jolie dhe Brad Pitt

Kliko per me shume info

pitt-jolieAktori Brad Pitt, nuk do të nënshkruajë kërkesën e Angelina Jolie për divorc pasi që ai konsideron se divorci do t’ju shkaktojë fëmijëve dëme të mëdha psikologjike.

Pitt, do duhej që ta nënshkruante divorcin të mërkurën, por ky afat tashmë ka përfunduar.

Kliko per me shume info

TMZ shkruan se Pitt dëshiron që ai dhe Jolie të kenë kujdestari të përbashkët për fëmijët e tyre por ai ende nuk i ka nënshkruar këto dokumente.

Por ky medium raporton se Jolie është pajtuar që në rend të parë të vendosen familja, pra fëmijët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.