Nasa shokon, egzistojnë portale nga toka deri në diell

Kliko per me shume info

UntitledPortalet mund të përshkruhen si dyer që çojnë në të panjohurën, të cilat mund të hapin mundësi të pakufishme.
Ato ofrojnë mundësinë e bërjes së udhëtimeve tepër të gjata për një kohë relativisht tepër të shkurtër.
Një kërkues shkencor dhe fizikan i plazmës, Jack Scudder ka studiuar idenë e ekzistimit të portaleve nga Toka deri në Diell. Ai, në fakt, financohet nga NASA dhe punon nga Universiteti i Ajovës,raporton Gazeta Kosova Sot
Ai tani pretendon ta ketë zbuluar një metodë për lokalizimin e këtyre portaleve misterioze, duke përdorur diçka që e quan pikat X (ose regjionet e difuzionit të elektroneve).
Këto pika X gjenden aty ku fusha magnetike e Tokës takohet me fushën magnetike të Diellit. Këtu krijohen rrugë, të cilat ua mundësojnë njerëzve udhëtimin nga Toka në Diell dhe anasjelltas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.