Myslimani shtiret si i pastrehë në mes rrugës, shikoni reagimin e njerëzve (Video)

Kliko per me shume info

UntitledNjë mysliman kërkon të bëj një eksperimet duke parë nëse njerëzit humanë akoma egzistojnë. Ai u shtir si i pastrehë dhe shihte njerëzit në rrugë. Shumë pak reaguan. Në 1 orë vetëm 20 persona afruan ndihmë për të. Shikoni videon: <iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDailyMail%2Fvideos%2F1534957436563999%2F&show_text=1&width=560″ width=”560″ height=”419″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.