“Mos ikni për azil, ja “këshilla” e një laçiani për të bërë para”

Kliko per me shume info

lacianiShumë të rinj sakrifikojnë jetën e tyre për të ikur jashtë shtetit në mënyrë që të krijojnë një të ardhme më të mirë. Kështu, teksa shumë djem hipin në kamionë për të mbërritur në Angli, apo kërkojnë azil për të përfituar qëndrim në Gjermani, ky i ri laçian sjell një tjetër mënyrë për të bërë lekë.raki

Ai shprehet se të rinjtë nuk kanë pse të ikin nga vendi i tyre, sepse edhe duke punuar, ata mund t’ia dalin. Siç tha dikur dikush: punë ka, por duhen profesionistë.

Kliko per me shume info

“Prsh jeta osh qef. Ndërkohë që të tjerët e kanë harru vlerën e rakisë dhe e kanë mendjen për të kërkuar azil. Ju bëj thirrje të gjithë të rinjve shqiptarë që nuk ia dinë vlerën vendit të tyre, të mos largohen por të punojnë. Kjo foto është bërë në Laç, ju përshëndes.” /JOQ/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.