Dhimbja në kërthizë e çon te mjeku, ajo që i zbulohet është shokuese

mjekuDuke pasur një higjienë të mirë orale është një nga rregullat e para që të gjithë duhet të ndjekim. Gjithashtu pastër duhet të përpiqemi të mbajmë edhe ato zona të cilat konsiderohen si të vështira, por që nuk duhen anashkaluar, ashtu siç bëri personazhi i kësaj videoje.
Ndoshta duke harruar rëndësinë e pastër edhe vetë kërthiza juaj, mund të bëhet një burim infeksionesh i quajtur omfalitis ose brenda kërthizës ka raste më pak serioze që çojnë në kruarje dhe nganjëherë pak të dhimbshme.
Kur përkeqësohet situata mund të çojë në krijimin e kistit, për të cilin pastaj t’ju duhet ndërhyrja kirurgjikale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here