Misteri, ja pse zhduket gjithçka në Trekëndëshin e Bermudës

Kliko per me shume info


Një teori e çuditshme shpjegon se një piramidë gjigante kristali, gjendet 2000 metra poshtë Trekëndëshit të Bermudës. Teoria thotë se shkencëtarët e zbuluan strukturën misterioze në vitin 2012, duke përdorur teknologji të panjohur për shkencën moderne.

Shkencëtarët besojnë se piramida e kristaltë është shkaktarja për zhdukjen e shumë avionëve dhe anijeve në zonën e Trekëndëshit të Bermudës

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.