Nuk është vetëm makinë… “Mercedes-Benz” prezanton modelet e reja

Kliko per me shume info

Ti quash “bisha” është pak… Këto janë dy modelet e reja të “Mercedes-Benz”, X-Class. Makinat 4×4 janë prezantuar në Stokholm, ndërsa janë furoistrada që bazohen tek modeli i “Nissan Navara”.

Kompania gjermane ka menduar për makina të mëdha, që do të dalin në treg vitin e ardhshëm. Ky model i “Benz” do të jetë në dy versione: një për zonat rurale dhe një për zonat urbane. Nëse keni ndërmend të blini një makinë të re, prisni dhe pak…

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here