Gabimi fatal i Marinës e Getit në xhami, thyejnë rregullat

Kliko per me shume info

Marina-Vjollca-dhe-getoar-Selimi-1-1Marina Vjollca po qëndron në Turqi, por jo e vetme

Apo ka postuar video ku shihet se është bashkë më Getin, mirëpo këta të dy sot kanë vizituar një xhami, në të cilën kanë bërë një veprim të gabuar, shkruan Express.

Kliko per me shume info

Dihet se është e ndaluar të xhirohen e fotografohen monumentet e tilla, të cilat Marina nuk hezitoi as t’i publikojë në Instagram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.