Marina Fara ekspozon gjoksin… sërish!(Foto)

UntitledNuk ka ditë kur Marina Fara të mos ekspozojë gjoksin dhe të tërheqë vëmëndje. Ndonëse komentet negative për të nuk kanë të sosur, duke e akuzuar se nuk ka bukuri natyrale dhe se është e gjitha plastic, ajo sërish vazhdon t’a ekspozojë plasticitetin e saj. Ja si duket ajo në foton e fundit, ku parim kishte pozimin e gjoksit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.