Ja mënyrat sesi ju e largoni partnerin pa kuptuar

UntitledQë ta tërhiqni dashurinë në jetën tuaj, duhet ti ndërpritni këto zakone të këqija!

Jetoni akoma në të kaluarën
Nëse ndjeni se akoma emocionalisht jeni e ngatërruar me ishin dhe shpesh e kapni veten se si edhe më tutje i kontrolloni profilin në Facebook apo akoma interesoheni për të, ndoshta nuk është ide e mirë të vazhdoni më tutje. Jepni vetes akoma kohë dhe tentoni të përmbaheni nga spiunimi i ishit, me të cilin sigurisht gjërat nuk kanë funksionuar. Një ditë do të qesheni me të gjitha këto, kur në vend të tij do të vijë ndonjë më i mirë, i cili do të ju përshtatet më shumë për gjithçka.
E akuzoni veten për lidhjet e dështuara
Gjithkush përballet me ndarjen në mënyrën e vet. Përderisa disa i akuzojnë partnerët për dështim të lidhjes, të tjerët pra akuzojnë veten, për gjithçka që ka shkuar keq dhe në fund ka ardhur deri te ndarja. Në fakt, ata që akuzojnë veten, kanë tendencë që edhe të vuajnë më gjatë. Por një hulumtim tjetër, i psikologut Craig Malkin nga Harvard, ka zbuluar se si njerëzit që kanë përjetuar abuzim emocional në fëmijëri, kanë më tepër prirje për sjellje të tillë, gjegjësisht të shikojnë veten si një problem.
Mendoni tepër
Edhepse në jetë duhet menduar për gjithçka, edhe këtu nuk duhet tepruar që të mos krijoni kundërefekt. P. sh. shumë njerëz mendojnë se nuk do të munden të ekuilibrojnë mes familjes, karierës, jetës shoqërore dhe marrëdhënies romantike, gjë që në fakt është gjithçka në menaxhimin e kohës. Nëse keni njohur dikë interesant, mos e refuzoni vetëm pse mendoni se nuk do të keni kohë për të gjitha. Më parë bisedoni dhe vendosni rregulla dhe nëse atëherë nuk shkon, pastaj merrni hapat e duhur./femra.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.