Kuvendi i Kosovës seancë të posacme pë rastin “Drenica”

Kliko per me shume info

kuvendi-kosoveKryesia e Kuvendit të Kosovës, në mbledhjen e sotme, shqyrtoi kërkesën e 40 deputetëve nënshkrues të Kuvendit, për mbajtjen e një seance të jashtëzakonshme, në të cilën do të debatohej për vlerat e UÇK-së në raport me situatën e fundit të krijuar për “rastin Drenica”.

Kryesia tumiri kërkesën e deputetëve nënshkrues dhe vendosi që seanca e jashtëzakonshme të mbahet të enjten, më 27 tetor 2016, në orën 10:00.

Kliko per me shume info

Edhe pse kërkesa parashihte mbajtjen e kësaj seance sot, me miratimin e të gjithë anëtarëve të Kryesisë dhe kryetarëve të grupeve parlamentare, Kryesia vendosi që seanca të mbahet një ditë me pas, duke iu dhënë kështu kohë dhe mundësi të gjithë deputetëve që të jenë të pranishëm në punimet e kësaj seance.

Seanca e rregullt plenare, e paraparë për nesër në orën 10:00, do të mbahet pas përfundimit të seancës së jashtëzakonshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.