Tashmë mund të kontrolloni ëndrrat, ja shpikja e rrallë e shkencës (Foto)

UntitledËndrrat dhe gjumi luajnë një rol të rëndësishëm në shëndetin tonë. Ndërkohë që gjumi rigjeneron trupin, ëndrrat rigjenerojnë mendjen.

Pajisja e veçantë “iBand” është një shirit që të ndihmon për një gjumë të rehatshëm dhe ëndrra të këndshme. Kjo pajisje arrin të kontrollojë valët e trurit tuaj me një saktësi të një niveli laboratorik.
Ai përbëhet nga sensorë të veçantë në ndjekjen e shëndetit për të matur lëvizjet e trupit, rrahjet e zemrës dhe temperaturën.
Ky shirit përmban këngë dhe analizon informacionin që truri juaj përcjell gjatë gjithë ciklit të gjumit. Më pas, ai e përforcon këtë informacion për të luajtur dhe përshtatur sinjalet audiovizuale. / Top Channel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here