Klientja e dehur thyen pjatat në lokal, kamarieri e godet me grushte

Një kamarier është përballur me një klientë aspak të këndshme e cila përveçse ishte dehur dhe thyente pjatat, ka nisur ta ofendojë atë.

Kaq ka mjaftuar që punonjësi t’i kthehet dhe ta godasë me grusht në fytyrë. Është dashur ndihma e pjesës tjetër të stafit që situata të mos degradonte më keq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.