Kirurgu plastik poston fotot e pacienteve të tyre para dhe pas operacionit… ja reagimi tyre (Foto)

UntitledNjë veprim shumë i pakëndshëm ka ndodhur në Australi. Bëhet fjalë për  Kourosh Tavakoli një doktor që drejton një klinikë për operacione plastike në Australi dhe i është bashkuar tendencës së fundit në rrjetet sociale, publikimin e sa më shumë fotove për të treguar se si janë e si duken vajzat e gratë para dhe pas operacioneve plastike. Ai thotë se kjo është një praktikë pune, por kokët e fundit është përballur edhe me kritika. “Kohët e fundit e kam pakësuar hedhjen e fotove në rrjet për shkak të kritikave, pasi pamjet kanë qenë të rënda”. Krirugu sqaron se për të postuar fotot ka marrë lejen e pacienteve të tij, por shihini vetë ato. A do pranonit t’ju ndodhte e njëjta gjë?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here