Kështu i largoni dhimbjet në shpinë për 60 sekonda!

Nëse pjesën më të madhe të kohës e kaloni në pozitë të ulur ose nuk keni shprehi për aktivitete fizike, dhimbjet në shpinë sigurisht që janë përditshmëri e juaj, veçanërisht ato në pjesën e poshtme të shpinës.

Dhimbjet paraqiten për shkak të lëvizjes jo të rregullt dhe mbingarkim të pjesës së poshtme të shpinës, por edhe për shkak të ndonjë shtrëngimi në trup të shkaktuar nga stresi ose lodhja.

Nëse edhe ju ndjeni dhimbje në shpinë gjatë kohës së punës, ndani 60 sekonda dhe lirohuni nga ky problem me ushtrime të shkurta.

Kliko per me shume info

Çdo mbrëmje para gjumit, provoni këto ushtrime në videon vijuese../Femina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here