KE bllokon ligjin për importin e mbetjeve: Shqipëria s`ka mjetet e duhura për to

Kliko per me shume info

kie-europianKomisioni Europian konsideron se Shqipëria nuk ka ende infrastrukturën e nevojshme, institucionet dhe sistemet e duhura për monitorimin, kontrollin dhe raportimin e lëvizjeve të mbetjeve në Shqipëri.

Sipas KE-së, ndarja e mbetjeve në Shqipëri nuk ka filluar ende me përjashtime të pakta dhe normat e riciklimit janë shumë të ulëta.”

Kliko per me shume info

Ne rast se rivotohet ky ligj atehere Parlamenti Shqiptar del nga agjenda e Bashkimit Europian.

1 COMMENT

  1. Ja pra , sa qarte ka folur BE. Parlamentaret hiena te partise socialiste votuan nje ligj kriminal. Keta jane plehrat e verteta , bashke me skizofrenin Rama…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.