Kaos në universitete, rektori i arkitekturës: Kemi kuota bosh, s`ka kandidatë

politeknikDegët me të preferuara nga të rinjtë, si farmacia, gazetaria apo arkitektura për herë të parë do të mbetet me kuota të paplotësuara, pasi nuk ka kandidatë.

Rektori i Universitetit Politeknik, Andrea Maliqari, thotë se tejzgjatja e procesit çoi edhe në krijimin e vendeve bosh.

Ky proces nuk dogji vetëm studentet por edhe universitetet, buxhetet e të cilëve reduktohen në rastet e kuotave të paplotësuara.

Në përfundim të procesit të regjistrimeve në datën 1 nëntor, rektorët dhe dekanët do të mblidhen për të vendosur se çdo të ndodh me të gjitha kuotat e mbetura bosh, për të cilat nuk ka më as kandidatë.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Mielli serb gjunjëzon industrinë shqiptare, e pasigurt çfarë po konsumojmë

Industria vendase e blojës po punon me 40% të kapacitetit aktualisht, për ...