Kujdes, këto ushqime nëse ngrohen mund t’ju shkaktojnë kancer

Kliko per me shume info

vezaaaDuke ngrohur disa ushqime për disa herë, jo vetëm që humbin efektin e tyre shërues, por shndërrohen në kancerogjene.

VEZËT
Janë ushqime të rrezikshme dhe kurrsesi nuk duhet ringrohur. Kanë përparësinë t’i konsumoni të ftohta, le të mbetet ashtu, kurrsesi t’i ringrohni.

Kliko per me shume info

KËRPUDHAT
Kërpudhat duhet t’i hani porsa t’i përgatisni, ky është rregulli i vjetër, respektojeni. Nëse i ringrohni, mund të helmoheni.

SPINAQI
Atë kurrë mos e lini për të nesërmen, e jo më ta ngrohni. Sidomos te spinaqi materiet shëruese shndërrohen në kancerogjene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.