Ja sa mban bateria e iPhone 7

iphone-7-fotoTashmë  iPhone 7 është kthyer në trendin e teknologjisë dhe tregut të telefonave në mbarë botën.

Ndër risitë teknike që e bëjnë atë një produkt të pazakontë është edhe ajo e lidhur me jetëgjatësinë e baterisë së tij.

Kliko per me shume info

Ky model  mban bateri më shumë se të gjithë iPhone që janë krijuar ndonjëherë

Bateria e telefonit të ri zgjat deri 2 orë më shumë në ditë se iPhone 6S, ndërsa një orë më shumë në iPhone Plus, duke lejuar kështu përdorim mtë të shpeshtë pa u frikësuar se bateria do t’ju lërë rrugës.

bb-1473577630-9284780_1476893646-1481824

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.