A e keni ditur se “Instagrami” ka një inbox sekret? Ja si ta kontrolloni

instagramPër gjeneratën tonë, nuk ka kënaqësi më të madhe se të marrësh një njoftim nga ndonjë aplikacion.

Kështu, me kënaqësinë me të madhe ju njoftojmë me një inbox sekret në “Instagram”, i cili mund të mbajë disa mesazhe nga fansat tuaj në jetë.

Kliko per me shume info

Ky inbox nuk është aq ndryshe nga ai “other” që është zbuluar në “Facebook”.

“Instagram” ka një filtrues të veçantë të mesazheve që vijnë nga njerëz, me të cilët nuk bashkëveprojmë, për shembull të panjohurit.

Për t’i lexuar këto mesazhe duhet t’i pranoni së pari. Klikojeni kutinë e mesazheve, gjejeni një shirit të kaltër që shkruan “message requests”. Nëse e shihni atë, klikojeni dhe shfletoni mesazhet e filtruara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.