Shkatërrohet grupi kriminal, si i “blinte” shqiptari vajzat nga Ukraina për 3 mijë €

Kliko per me shume info

prostituta16Një grup kriminal që kryente shfrytezim vajzash per prostitucion, është shkatërruar nga policia greke, në Athinë. Në pranga kanë përfunduar 5 persona: 2 grek dhe 3 të huaj. Gjithashtu në kërkim është shpallur dhe një 31-vjeçar shqiptar.

Gjatë operacionit gjithashtu janë ndaluar edhe 15 vajza që përdoreshin si prostituta. Të gjitha ishin nga Ukraina. Ishte pikërisht një grek që pasi “peshkonte” vajza të reja në kushte të vështira ekonomike në Ukrainë, i dërgonte drejt Athinës. Me pas i strehonin në 6 apartamente për t’i futur në rrugën e prostitucionit.

Kliko per me shume info

Kur vajzat nuk i plotësonin më kushtet e bosëve, ato “shiteshin” tek shqiptari kundrejt një pagese prej 3 mijë euro. Ky i fundit më pas i përdorte për të fituara para për vete, sërish në prostitucion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.