Gruaja ndjen dridhje në bark, nuk do ta besoni çfarë zbuloi mjeku!

shtatzene-tumorinnnJordan Abudl Hana Mahmoud Karim, 36 vjeç lindi në prill të këtij viti në një klinikë private në Aman dhe solli në jete një djalë të shëndetshëm.
Hana, e cila lindi foshnjën me prerje cezariane ka thënë se “mjeku që kreu lindjen, në barkun e saj ka harruar telefon celular”.
Gruaja zbuloi atë vetëm pasi u largua nga spitali. Barku i saj në një moment filloi të dridhet, ndërsa ajo vuajti dhimbje të tmerrshme.
Kjo u zbuluar përmes X-rrezeve në një spital publik, ku u pa se në trupin e 36-vjeçares gjendet një objekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.