Ky është Galaxy S8, a do jetë telefoni më i mirë në treg?!

Kompania ka premtuar se telefoni Samsung Galaxy S8 vjen në vitin 2017 dhe do të jetë smartfoni më i mirë në treg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here