Foshnja dy muajshe nis të flasë, shokohet edhe nëna

Kjo video është publikuar në Facebook nga Samantha Jones, pasi ajo komunikoi në Snapchat me miken e saj Amber dhe i kërkoi të përshëndeste djalin e saj.

Më pas vogëlushi 2 muajsh përsëriti fjalën tmerrësisht qartë, sa ajo nuk mund ta besonte. “U shtanga. Me të vërtetë nuk mund ta besoja,” u shpreh Znj.Jones për websiten Michigan Live.

Fëmijët zakonisht fillojnë të flasin nga gjashtë muaj deri në një vitë pasi kanë kaluar muaj duke dëgjuar fjalë nga personat rreth tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here