Dëshironi t’i fitoni 400 funte për një orë, ja çka duhet të bëni për këtë organizatë

Kliko per me shume info

ciftNjë organizatë që lufton për shëndetin seksual, është ofruar të paguajë 400 funte për të filmuar dhe pastaj publikuar videon e një çifti ndërsa bën seks.

“Pleasure Project” (Projekti i Kënaqësisë), kërkon të sensibilizojë çiftet mbi përdorimin e prezervativit, i cili është i vetmi mjet që bllokon sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Kliko per me shume info

Kjo është një fushatë provokuese e studiuar posaçërisht për të përhapur mesazhin për një numër sa më të madh njerëzish.

Shifra e vënë në dispozicion, 200 funte për person për një total prej 400 funtash për çift, ka tërhequr shumë kandidatë që janë prezantuar në përzgjedhje, duke qëndruar hapur deri në nëntor, ku janë detyruar “të raportojnë” parapëlqimet e tyre seksuale.

Shoqata, aktive deri në vitin 2004, kërkon tre çifte nga 18 deri në 24 vjeç heteroseksualë, të gatshëm të bëjnë seks në vende “normale”, për shembull në konvikte apo në makina.

Realizimi i videos do të bëhet në mënyrë më natyrale të mundshme, pa nevojën për të xhiruar disa sete.

Pasi të kenë mbaruar xhirimet, regjistrimi do të publikohet përmes një linku, ku përdoruesit e uebit mund ta shikojnë çiftin gjatë aktit nëse ka përdorur ose jo prezervativ. Gjithçka do të realizohet në nëntor në Londër, ku çdo “seksion” do të zgjasë maksimumi 3 orë.

Suzanne Noble, zëdhënëse e fushatës, ka theksuar: “Projekti mbi të cilin po punojmë, është një nismë-pilot që ka qëllimin për të bindur numrin më të madh të njerëzve të përdorin prezervativ”. /gsh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.