Filmon fshehtas gruan për ta kuptuar pse është e lodhur çdo mbrëmje, shokohet…

Një video që ka nxitur reagime të ashpra tek miliona njerëz, shfaq momentin kur një burrë filmon tinëzisht gruan e tij dhe të gjitha aktivitet që ajo i bën gjatë ditës.

Por ajo çfarë ka zbuluar në video, e ka bërë te pendohet për veprimin që e kishte ndërmarrë.

Në hulumtimin e realizuar, është konstatuar se gjatë ditës femrat kryejnë punë më të vështira dhe ngritin pesha të ndryshme duke filluar nga ushqimi që e blejnë e deri tek shtretërit dhe orenditë tjera./first

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.